Wednesday, August 19, 2009

Fraser's Hill II

Ok, sambung bersiaran lagik, Mokcik Tak Hingat nak mengglamerkan diri lagik ni, silalah abaikan jika dah nak termuntah tgk gambo mokcik ni yek...


Pis pis pis (please3x) kamu jangan nakal (lagu peberet dak ni la ni).. klu nakal kena pasung camni, Ayah budak ni kata last taim visit dia posing kt sinilah, mak ai dah bertahun2 masih ada lagik benda alah ni....Kesian budak ni kena dera dgn mak ayah dia semata2 utk berposing, dgn tak relanya beliau meraung2 mintak lepas...
First stop pit kt Air Terjun Jeriau ni, memula masuk area hutan ni rasa macam kt Jurassic Park la pulok...
Ish ish ish, anak sapa la yg bab ni... bagi melepaskan gian Ammar kasik chan la dia mandi kt sini

Ammar pun pandai cari posisi selamat utk nampak kurus...



Kat Allan's Water,hajat nak naik love boat terpaksa lah dibatalkan sbb tgk org q, le maklum le nak kejo masa...
Sila abaikan mokcik ni, moral of d story nak tunjukkan background dia yg permai tu...

Bergerak ke the Paddock lak, cantik scenery kt sini...

Budak ni hampir termuntah sebaik tercium bau kuda2 itew...beliau tersangatlah tak tahannya ngan bau2 smelly camtu...

Bertuahnya badan... ada awek tolong kenakan tali kt kasut dia...

Horse riding at Paddock

Yehaaa... wait, wait, wait... look who's coming... mokcik ni pun nak naik kuda sampai dah tersenget2 nak jatuh tu haa..
Sepohon lemon yg menarik perhatianku yg tumbuh ditgh2 kandang kuda tu...

Sebelum balik pekena mee sup panas dulu..

Dak ni nak nasik jugak...

Nak balik dah... tgh tunggu waktu menurun kt Gap yg terakhir yakni jam 6.40 p.m.


Sempat menyaksikan sunset kt Empangan Selangor...
Haih, tak sangka dlm satu hari jek wat xtvt2 tu, kalu panjang umur FH silalah nantikan kedatangan kami lagiii...

p/s : Tips 2 - silalah posing ala2 cekak pinggang dan menyenget sket utk nampak lebih solid, harharhar...


2 comments:

TBO said...

nak tunjuk vios die le tu

Yong Kamariah said...

tak beso pun kete vios tu sume org boley beli

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife