Warehouse sale lagik..

Para ibu, bapak2, adik kakok yg berminat ngan benda2 sale ni silalah ke Padini warehouse sale kt Hicom Glenmarie SA, hari ni sampai esok (7-8/8/09). Baru je balik ni, humang aiiii, ramainya umat manusia 1Malaysia tadi, aku dah nak naik pitam dah ngan umat ramai tu, jadik tatau nak pilih, dari brand Padini, Seed, Vinci byk le berlonggok2 tu. Nti aku citerlah kt next entry. Sementara tu check le link ni utk sales n shopping :

http://www.shoppingnsales.com/2009/07/24/7-8-august-2009-padini-warehouse-clearance/

Comments

Popular Posts