Dah balik..

Yeay... ari ni dah boleh balik umah dah, setelah 6 hari berkampung kt hospital ni. What a feeling!!! Akhirnya jumpa katil sendiri setelah bersesak memalam atas single bed ngan Ammar. Masa itu sesungguhnya berlalu dgn amat cepat sekarang ni, dah 6 hari kt sini tapi rasa baru kemarin kena admit, aduss 6 hari 5 malam punya pakej penginapan, sib baik spital ni ada pasang Star Movies ngan Disney Channel, klu tak mati kutu aku. Oh yea dan juga wireless access yg boleh tahan laju berbanding berukbang aku yg sometimes cam siput sedut je. Oh yea juga, lupa ucapkan terimakasih kt insuran company encik boss atas sumenya itu.

Diagnosnya viral infection. Alhamdulillah, syukur yang amat pada tuhan Ammar dah ok sekarang, continue oral antibiotik. Terimakasih juga pada yg sudi meluangkan masa melawat Ammar sepanjang kami kt sini. We really appreciate it.

Moral of the story untuk diri sendiri : Jangan biarkan anak anda demam tanpa anda sedarinya.

Comments

Amri Mat Saaid said…
salam

ate ngape dibiorkan ammar tu, lain kali demam sikit je bawak aje ke klinik/hospital
Normi Ali said…
salam kenal yong.....tumpang bace yek...
Yong Kamariah said…
ate teman tak perasan apa nak buat, salah teman jugak yeop....
Yong Kamariah said…
tumpang la baca pn normi, you are welkam, pn normi ni mesti org kampung suami teman gek kan...abissss teman, dah takleh ngumpat laki lelebih ni...

Popular Posts