Friday, October 30, 2009

EH! Tetiba...

Tudung! Tudung! Tudung! Camana le aku buleh terjebak dgn aktiviti penjualan tudung ni aku pun taktau. KLK punya pasallah ni. Aku tulun jual je sket2, tu pun 3 kerat je pelanggan aku (pekerja wanita kt level aku ni), tak reti langsung aku nak wat marketing ni. Suka2 je ni. Tapi pakai di jamin selesa dan insyaAllah kalis kelepek (kalau tak dilenyek dan simpan elok2 yoo).

Sume kain lycra ok.

Aku saje nak glam dan alasan bergambar banyak2 ni.

Tudung bercorak dan awning Thai silk, RM40. Model ini yg punya.


Awning bercorak ni RM35. Dipercayai Thai silk (sbb aku tak ingat). Dua2 Sold out (perghh kembang kempis hidung aku taip ayat ni). Aku rasa aku cam cun je pakai tudung biru ni (ye, kenyataan tak sedar diri tapi aku suke, silakan muntah jus pankreas sekarang hoh)


Awning plain Thai silk ini RM30.00. Sold out. Boleh sain kontrak untuk model Habibi Jewels pula selepas ini.
Ini gambar kedua perasan hawte - budget boh kt FB. Juga RM40, kesayangan model ini. Juga dirembat oleh model ini.

Hok ini plain segala RM20. Sold Out. Boleh juga di pakai utk rubber tapping atau menebas semak kt belakang umah.

Ini namanya pre-promo. Berminat sila hubungi (utk yg tinggal di Lembah Kelana Jaya dan Taman Medan/Taman Datuk Harun/Sri Manja atau sanggup ke lembah2 ini utk dptkan stok sementara masih ada).

p/s : apa model2? buekkk, model terlampau sudaaa (tapi model kata kalu nak amik sain kontrak dia ok je asalkan bukan model bikini hoho)

Di En.

8 comments:

Amri Mat Saaid said...

salam

Nak ganti jande akhl hayyy ke jadi agen jual tudung

Yong Kamariah said...

ishhhh mulut tak scan tau cik amri ni...tak tunggu jande nak juai tudung ni tau...huhu

Eine Frau aus Botnang said...

Salam Yong, kalah WArdina tau!! But you know what, di sebalik pose2 yg di katakan nak terkeluar jus pankreas tu (LOL), I likeee sebab u r soo konfiden boleh bergaya macam tu tau! Keep it up!! Gila laku tudung ni lepas ni! Kalau kat I kat KL ni dah lama dah beli ni!! heheh take care!!

Yong Kamariah said...

hahaha,tu namanya syiok sendiri Fasha, bukan apa, tak ramai pun pengunjung blog I ni tu yg konpiden tu hihihi

Amri Mat Saaid said...
This comment has been removed by the author.
Amri Mat Saaid said...

he he Yong sori ijak le teman bermaksud mendoakan mike jadi jande, maksud teman jadi duta ganti jande akhil tu tu je, minta maap banyak2 kalau terguris, terluke dan tersiat. hu hu.

Yong Kamariah said...

Amri : ish, ijak le teman tersiat ke apa, tak dek masa nak terguris, I tau you gurau je, i pun gurau balik

Amri Mat Saaid said...

mane le tahu kot sensitip (sensitive) kate orang Perak hu hu

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife