Tuesday, October 27, 2009

Now and then...

Now and then..

People say to see your woman in the future look at her mother. Lepas tu boleh bagi bunga kt mak dia macam yg Dafi buat tu. Ok, jgn tiru Dafi sbb dia nak mengurat mak girlfren dia yg sebenarnya (only if you have a smokin' hot mama bolehlah dimaafkan macam ramalan tukang kasut depan Giant tu kt I 15 tahun lagi, eh tak, I perasan je).


I ada resemblance mak I tak? Eh kekok giler plak I guna gantinama I tapi takpe I saje suka2. Nilah emak kesayangan I. Eh, I tak paksa emak bergambar macam ni, we all cam tahu2 je naluri cap ibu dan anak nak bergambar camni. Gambar diambil masa kami tour kt pekan Slovakia, dalam daerah Bukit Cherakah. Bezanya cuma I ambil gambar guna kamera berbranded tapi mak I hubby I ambilkan guna henfon cap kambing, sangat diskriminasi ini!. (Oklah, sebenar cite I jalan dulu dgn anak dan anak buah I, emak jln ngan hubby I pastu kami terpisah, pas tu...dah habih eksplen)

Tapi I tertanya2 kenapa I tak mewarisi tahi lalat ala2 Latifah Omar macam emak I tu? Arghhhh, nak satu, nak satu.... Oh yea, ni gambar emak dan adik I masa konvo dia (baca sebagai maksud bukan konvo emak I, tp konvo adik I). Gambar ini saje nampaknya yg mengfokuskan tahi lalat madu kt dagu emak I. Adik I tumpang glamer sini kejap sbb dia pun hampir2 nak jadi macam Dafi. eh silap org, mak mentua adik I tak smokin hot disbbkan faktor usia, kesilapan amat dikesali.

Update sket : Inilah wife adik I, agak smokin' hot jugak, jadik bolehlah bayangkan adik I boleh saje bagi bunga kt mak mentua dia...

Moral of the story I sayang sangat2 kat emak I, I hanya tinggal dia saje....

Di En.

No comments:

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife