Saturday Nite Live

Hari Sabtu berkonon2 hendak Saturday night live di KL. Ambil kesempatan pegi KL yg hanya kira2 5 kali jejak dlm setahun. Ronda2 kotaraya mlm minggu cam best je. So off we went to KL malam tu.


We had dinner versi steamboat buffet at Tupai-tupai KL.
Makan dengan penuh santun dan berhemah. Masa nak amik makanan pemilik resto dah bagi warning manja2 cam lebih kurang "sebarang pembaziran adalah perbuatan yg terkutuk, eh, tak, perbuatan yg tidak elok, pihak kami akan charge RM10 bagi setiap 100gm yg tak habis tu". Woh, takut mak bab extra2 charge cenggini.


After that Ronda2 Kotaraya, wtf, jalan jem sana-sini...


Hari Ahad pegi kenduri kawin sedara belah encik. memang tak sah org Perak ni kalu kawin tak dek main rebana yg amatlah meriahnya. Nampaknya adik itu bakal jadik chief kumpulan rebana lagik 20 tahun. Sangat bagus itu.

Dan aku yg sangat cool sbb berfesyen kasut lain sebelah. Aku tersadar pakai kasut lensebelah ni masa nak turun umah pengantin, dah nak balik dah. Patutlah masa aku ke sana ke mari mengambil lauk nasik ala buffet kenduri kawin bukan sorang dua akak n makcik yg senyum kt aku. Aku terperasan aku lawo sangatlah kot ari ni. Rupanya... now aku rasa nak pingsan keMaluan.....

Di En.

Comments

Amri Mat Saaid said…
kah kah lalok le makcik ni
Amri Mat Saaid said…
Restoran tu singaporean punya kot, sedare belah A Mat Ganti, anak sapenye yg kawin
Normi Ali said…
camane blh x perasan yong......he..he..he..
Yong Kamariah said…
ate teman dah kelamkabut dah masa keluo umah, teman org yg last keluo umah, gara2 berkonvoi ni kenalah ikut org kan, makanya tak perasan dah la sarung kasut apa2 tu..

anak buah kak ipo AMG yg kawin tu kt cheras
TBO said…
ate teman pun dekat cheras juge aram deme nak ngajak

Popular Posts