Tuesday, October 13, 2009

Sekitar majlis 'rebranding' dan Hari Raya

Warning : Entry ini byk gambar, layankan aje.

Sekitar majlis rebranding, gallery opening dan sambutan hari raya company terchinta.

Pre launching day : Oh tidak! Tolong jgn apa2kan patung ini! Jgn cabuli hak asasi patung.


Nama je patung tapi berat semacam. Amaran utk abang baju hitam : sila boleh bezakan antara patung dan manusia biasa, anda tidak dibenarkan ambil kesempatan atau ambil butang dilantai pun. Eh tak, tak, teknologi kamera yg salah.

Hasilnya beginilah setelah dimake up oleh apek macho.


Hari launching : Bos : Kay, jangan ganas sgt tarik kain tu, kang jatuh papan ni atas muka I.

I : I memang gini bos kalau teruja...

Dialog yg sengaja direkacipta


Posing bersama bos tersayang. Sayangi bos anda walaupun tak naik pangkat tak ape.

Galeri sejarah yg di artistikkan. Boleh lawat untuk keterangan lanjut.

Datuk Seri jangan serius sangat.

Jangan rapat2 sangat tau, I takut.
Tak dapat bergambar dgn Datuk Seri satu Datuk Seri ini pun bolehlah. Warning : Dilarang gunakan gambar ini untuk tujuan politik, dilarang semata2. Abang baju batik biru lenkali kontrol macho walau teruja camana pun.

Puspavathy R. juga boleh glamer di sini.

Sila jangan tunggu begini jika tiada makanan di atas meja itu.

Wajah separa ceria staff. Mereka akan lebih ceria, cemerlang dan gemilang sekiranya spekulasi bonus menjadi kenyataan.

Camwhore di galeri.


Dah try nak nampak kurus tapi tak berjaya, thanx to raya season.

Yg paling kanan sekali masih single mingle, harga permulaan bida RM7k, pakej tak termasuk 5 pengiring tersebut.

Foto ehsan kamera org lain.

No comments:

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife