Wednesday, September 9, 2009

09.09.09

wahhh, cantik bangat nombor ari ni, aku rasa satu dunia alam ni mesti ramai yg pilih ari ni buat menikah, masa aku sign invoice tadi baru aku perasan aku tulih date 9/9/09. Rupanya ari ni, so ada apa dgn hari ni? kan dah kata... org cina caya kt angka ni..

ari ni biasa2 je bagi aku, life goes on as usual, kengkadang boring gile wat routine yg sama je hari2, boring tahap gaban, Gaban plak tu tak dek nak amik ranger baru ke? buleh aku daftar sorang. Aku punya graf nak masak jatuh merudum serudumnya sejak beraya awal dan encik aku kena keja 2 minggu berturut2 , tapi still kena masak jugak sbb aku pun lapo, anak nak makan, encik nak sahur nak makan apa... sbb klu aku masak siang2 aku tak yah le bangun sahur sediakan utk encik aku, so buleh le aku carry on tido huahuahua, sib baik dpt laki understanding, klu zmn bapak aku dulu haruslah makan periuk ngan kuali aku kang... hari ni siaran ulangan nasik ayam, cepat dimasak, sedap dimakan, anyway aku dah maleh rasanya nak masak nasik ngan lauk ni, kang ada le aku masak merepek2 minggu ni, tekak ngan tangan aku rasa dah gatal nak masak benda bukan2 ni...

anyway, this week kami ada projek besar2an yg harap2nya jadik le sbb dah 30% dionkan. Encik aku dah gaduh dan sedih sbb belum ada baju raya lagi, aku kata rilek laaaa... lambat lagik nak raya pun, tapi aku nak kata kt dia dgn projek kami ni beraya ngan baju tahun lepas la bangg....

No comments:

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife