Monday, September 7, 2009

Ada apa dgn cuti?

Cuti 3 hari berkobar2 nak balik kuantan, tapi akak aku call kata they all balik semula KL ari ahad bawa mak. So tak jadi le aku nak balik kampung, taim tu dah setat keta nak kuar rumah, sib baik belum bertolak lagi, jadik we changed direction, balik le ke Telok Bakong umah MIL. Tapi ok gek sbb dah lama tak balik sana (ye ke). Eh, mata ngantuk plak, baju tak gosok lagi, sib baik budak direhatkan sekolah sbb UPSR this week, anyway leka jejak kasih kt FB ni sampai larut mlm pun tak sado, nti sambung citer, full version. tungguuuu..

No comments:

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife