Wednesday, November 11, 2009

Dialog cap ibu dan anak

Satu petang masa on the way balik umah lepas amik Ammar kt nursery, cam biasa Ammar akan tanya benda yg sama, yg malas tahap maksima perkasa aku nak jawap tapi terpaksa jawap. Selepas bercerita tanpa di tanya cam hari ni sape gaduh ngan sape, sape buat sape, sape makan nasik lemak, sape makan hotdog, sape makan biskut, sapa baik, sapa jahat, sape hebat (dia je yg selalu hebat), dia akan tanya soalan manusia dan alam sekitar.

Ammar : Umi, hari dah nak black (malam).
Umi : Hmmm.
Ammar : Moon tu nak apa?
Umi : Hmm.
Ammar : Moon nak rise, moon nak up, moon nak lift
Umi : Moon nak rise lah, dah nak malam kan
Ammar : Sun nak apa?
Umi : Sun nak set laaa (boring gilerrrr arghhh)
Ammar : Bukan! sun nak turun, sun nak ground.
Umi : Hoh?

Oh, I got it, lenkali kena kurangkan bawak budak ni naik lift. Jangan sesekali tekan "G" for ground.


Dah pandai amik gambar sendiri, ni budget nak boh kt FB atau kt Astero channel @15.

No comments:

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife