Sarikata

I always watch TV before I go to sleep, as if I have nothing better to do. Saje nak layan mata soh tido. But it always ends up the TV yg watch me back. And Ammar will read the sarikata kuat2, as if he has nothing better to do jugak. Last night tengok citer buaya besar ntahapatah tajuk dia kt TV2 dunia ria anda. Sambil pejam mata aku tersengih2 dengar dak Ammar baca sarikata. Kadangkala tak dan habih ayat sbb sarikata laju sgt. Tu yg buat aku selalu sengih. Tetiba my eyes were widely opened when I heard satu dialog yg dia baca : "Kau rasa dia dah menidurinya tak?". Woho. Wohohohoho. Dak Ammar selamba je baca dialog2 seterusnya dgn tiada perasaan. Nasib baik citer buaya sungai, kalau citer buaya darat alamat banyak le dialog kena sensor. Barulah aku teringat ulasan pencapaian BM dia ari tu : Pembacaan amat baik tetapi kurang dalam aspek pemahaman. Aku risau gek taim tu. Tapi sekarang aku ada sebab untuk tidak risau sangat - atleast buat sementara waktu.

Comments

nani said…
ehehehehkk ngeh..ngeh..ngeh...adoi ..lawak2..

Popular Posts